Kerst koken

Who’s cooking?

Op zaterdag 14 december komt topkok Mariëlle Maris van Who’s cooking langs in onze showroom te Bergen op Zoom  Het thema  van deze kookdemo is kerst koken. De culinaire voorbereidingen op de feestdagen kan bijna niet beter. Speciaal voor deze demo heeft zij een uniek Logus kerst menu gemaakt. Deze ga je zelf maken, maar uiteraard ook zeker proeven.  Verder legt Mariëlle alles uit over de apparatuur die wordt gebruikt om dit feestmaal te kunnen maken. Ze laat onder andere het gemak zien van het bakken, braden, koken en stomen met een inductiekookplaat, combisteamer, combimagnetron en solo-oven.

De demo kerst koken start om 11 uur in onze showroom te Bergen op Zoom en is uiteraard gratis.  

Wil je zelf aan de slag met de gerechten van Mariëlle? Klik dan hier voor de recepten.

Showroom Logus Bergen op Zoom 

In onze showroom  te Bergen op Zoom worden keukens van topmerken gepresenteerd. Compleet met aanrechtbladen, accessoires en inbouwapparatuur. 

Ieder mens heeft zijn eigen kijk op de ideale keuken. Daarom nodigen wij u uit in onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en een advies op maat. Onze adviseur vertaalt uw eisen en wensen in een uniek ontwerp. Vervolgens stelt u de keuken samen. Daarna maken we afspraken over levering en montage. Zo komt uw ideale keuken stapsgewijs tot stand.

De showroom bevat keukenopstellingen van topmerken. Ze tonen variaties in vormgeving, kleuren en materialen. Trendy, klassiek, basic of design? U kiest de stijl die bij u past. Uiteraard hebben we ook accessoires, aanrechtbladen en inbouwapparatuur van topfabrikanten.

Kerst koken

Bergen op Zoom