De nieuwe folder van Bouwcenter is uit! Deze folder staat vol met kwaliteitsproducten, goede aanbiedingen en tips. Met onder andere korting op Woodies ulitmate schroeven, een cashback actie op Skantrae deuren en een gratis Bouwcenter shirt bij afhalen van mininmaal €250,-.  Lees meer over onze producten door op onderstaande foto te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. 

 

Uitgelicht:

 

Binnenwanden

Bezig met een binnenhuisrenovatie waarbij nieuwe ruimtes worden gecreëerd?  Dan is er geen ontkomen aan het optrekken van nieuwe binnenwanden. Hiervoor is het juiste materiaal onmisbaar. Verschillende factoren spelen hierbij een rol voor de keuze van het juiste materiaal. Is de muur dragend? Wat is de mate van isolatie? En natuurlijk de prijs. Wij van Logus helpen je graag bij het maken van deze beslissingen. Met onder andere een ruim assortiment in gipsplaten, cellenbeton, houten plaatmateriaal ,metalen profielen en isolatiemateriaal is er altijd een product wat past bij je wensen.  In onze folder vindt je aanbiedingen en tips over binnenwanden. Om naar de folder te gaan klik je op onderstaande afbeelding. 

 

Merford Noise Shield 

Noise Shield is een akoestisch ontkoppeld voorzetsysteem om de geluidwering van wanden en hellende daken te verbeteren.  Door de hogere geluidswering is er minder hinder van buren- en buitenlawaai. Dit verhoogt het (woon)comfort. Het pakket wat wordt aangeboden is niet zelf dragend, maar breng je als voorzetsysteem op een dragende constructie aan. 

Kenmerken van dit product zijn:         

– Akoestisch ontkoppeld voorzetsysteem (3 m2 per pakket).
– Effectieve oplossing tegen luchtgeluid (o.a. praten, muziek, TV, verkeer).
– Haalbare geluidsreductie van 5 tot 10 dB.
– Eenvoudige montage en prettige verwerking(spouwvulling jeukt niet).
– Verbetert de thermische isolatie (Rd = 1,16 m2K/W).
In onze folder vindt je dit product terug. Om naar de folder te gaan klik je op onderstaande afbeelding. 

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn