Ardex CL300 egaline 5 + 1 gratis, 10 + 2 gratis!

Nu bij Logus wanneer u 5 keer Ardex CL300 egaline aanschaft krijgt u er een gratis. Deze actie loopt op. Dit betekent bij aanschaf van 10 keer Ardex CL300 egaline dat u maar liefst twee gratis zakken krijgt. 

Over

Ardex CL300 egaline is voor het egaliseren, uitvlakken en nivelleren van vloeroppervlakken binnenshuis. Daarnaast wordt het toegepast voor de opname van tegels, betonsteen-en natuursteenplaten. De samenstelling van dit product is een Grijs poeder.  Dit bestaat uit speciale cementen, goed oplosbare kunststoffen, geselecteerde vulstoffen en speciale hulpstoffen. Deze dragen allemaal bij aan het gewenste resultaat dat u wilt bereiken. Daarnaast wordt de mortel hard door middel van  hydratatie en droging. Hierdoor ontstaat een spanningsarme massa. Waardoor scheurvormingen praktisch onmogelijk zijn. 

Verder is het mogelijk om na circa twee/drie uren weer een beloopbaar grondoppervlak te hebben. De laagdikte van de ondergrond zal dan verschillen tussen de twee tot twintig mm. Voor het toepassen van dit mortel is het advies om de ondergrond(beton, cementdekvloer, tegelvloer, etc.) droog, vast, draagkrachtig en vrij van stof te maken. Hierbij is het belangrijk dat calciumsulfaat vloeren volledig droog moeten zijn om het mortel goed te kunnen gebruiken. 

De verwerking van het mortel begint met een hoge, schone kuip waar circa 5.75 liter schoon water in zit. Bij dit water wordt de poeder toegevoegd tot de mortel vrij is van klonten. Het mortel is bij een temperatuur van +18°C tot +20°C in circa 30 minuten verwerkbaar. Na circa twee uur kan er een begin worden gemaakt met het leggen van tegels(bij vochtgevoelige natuurstenen moet er op volledige droging worden gewacht).

Mocht u gebruik willen maken van een pomp dan zijn worm-, zuiger- en continu werkende mengpompen die circa 20 tot 40 liter mortel per minuut transporteren het meest geschikt. 

 

Ardex CL300 egaline is verkrijgbaar in alle 9 Bouwcenter Logus-vestigingen:

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda

* Actie is geldig tot en met 30 november 2019

Ardex CL300 egaline