13 mei 2019

Bekijk tijdens deze demo hoe gemakkelijk dit lichtgewicht dekvloer te verwerken is en na slechts 3 uurtjes zelfs al te belopen is. Komt u dinsdag 11 juni  tussen 07.00 tot 10.00 uur ook gezellig langs?

AirBase is de snel te verwerken, stofarme, lichtgewicht cementdekvloer. Door gebruik van speciale lichtgewicht toeslagstoffen in verschillende korrelgroottes is AirBase 70% lichter dan traditionele zandcement specie! Zo leg je in de helft van de tijd een vloer die net zo sterk is, maar beter voor je gezondheid is en lichter is voor de constructie.

  • 70% lichter dan gewone dekvloermortel
  • Hoge buigtreksterkte en drukvastheid
  • Zeer korte droogtijd
  • 100% recyclebaar
  • Stofarm getest
  • 10 jaar garantie!

Aanbieding tijdens de demo: bij aankoop van 10 zakken AirBase een mengkuip + maatbeker gratis* en met bouwbegeleiding**

*zolang de voorraad strekt, ** vraag naar de voorwaarden.

En de koffie staat klaar!