04 jan 2019

Orderverwerker keukens m/v

Achtergrond Bouwcenter Logus De Hoop Terneuzen BV

Bouwcenter Logus De Hoop Terneuzen BV maakt deel uit van Logus, een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Logus Bouw- en Afbouwmaterialen is een dochteronderneming van De Hoop Terneuzen BV, een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Maak het verschil als Orderverwerker keukens

Bouwcenter Logus zoekt voor de vestiging Terneuzen een enthousiaste en gedreven collega. Op de centrale afdeling Backoffice Keukens in Terneuzen wordt de complete orderafhandeling van keukens van de Logus-vestigingen gecoördineerd. Je verricht binnen deze functie zelfstandig de complete orderafhandeling van ons bijzondere assortiment keukens (midden/hoog segment) voor drie Logus-vestigingen.

Ben jij de enthousiaste Orderverwerker keukens die we zoeken?

Voor deze functie vragen wij een zelfstandige en accurate medewerker met een dienstverlenende instelling, en een MBO werk- en denkniveau. Je bent administratief goed onderlegd,  punctueel en kan goed omgaan met soms hoge werkdruk. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling, en samenwerking in deze functie erg belangrijk.

Dit bieden wij jou:

  • Een zeer afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief
  • Goede opleidings- en groeimogelijkheden
  • Een dynamische en stimulerende werkomgeving
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Irwin de Smet, Hoofd Showroom Terneuzen, tel. 0115-680668.

Ben jij onze nieuwe medewerker die bovengenoemde functie tot een succes wil maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV t.a.v. Jos Janse, Senior P&O functionaris,  per email naar: werken@dehoop.nl.