04 jan 2019

Coördinator service keukens m/v

Achtergrond Bouwcenter Logus De Hoop Terneuzen BV

Bouwcenter Logus De Hoop Terneuzen BV maakt deel uit van Logus, een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Logus Bouw- en Afbouwmaterialen is een dochteronderneming van De Hoop Terneuzen BV, een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Maak het verschil als Coördinator service keukens

Bouwcenter Logus zoekt voor de vestiging Terneuzen een enthousiaste en gedreven collega. Op de centrale afdeling Backoffice Keukens in Terneuzen wordt de complete orderafhandeling inclusief service van keukens van meerdere Logus-vestigingen gecoördineerd. Je verricht binnen deze functie zelfstandig de complete service afhandeling en -planning  van ons bijzondere assortiment keukens (midden/hoog segment) voor drie Logus-vestigingen. Tevens verzorg je de planning van de montage en de oplevering van de keukens.

Ben jij de enthousiaste Coördinator service keukens die we zoeken?

Voor deze functie vragen wij een zelfstandige en actieve medewerker met een dienstverlenende instelling, en minimaal een MBO werk- en denkniveau. Je hebt technisch inzicht, probleemoplossend vermogen en je bent stressbestendig, accuraat en punctueel. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling in deze functie erg belangrijk.

Dit bieden wij jou:

  • Een zeer afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief
  • Goede opleidings- en groeimogelijkheden
  • Een dynamische en stimulerende werkomgeving
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Irwin de Smet, Hoofd Showroom Terneuzen, tel. 0115-680668.

Ben jij onze nieuwe medewerker die bovengenoemde functie tot een succes wil maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV t.a.v. Jos Janse, Senior P&O functionaris,  per email naar: werken@dehoop.nl.