06 jul 2018
Zaterdaghulp gezocht! Kom werken bij Logus!

Bouwcenter Logus Vlissingen is een onderdeel van Logus Bouw- en Afbouwmaterialen, een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Logus Bouw- en Afbouwmaterialen is een onderdeel van De Hoop Terneuzen BV, een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Bouwcenter Logus zoekt voor haar vestiging in Vlissingen een enthousiaste

Zaterdaghulp/oproepkracht voor de Bouwshop m/v

Naast de hele zaterdag is er ook op 2 à 3 dagen doordeweeks voor ongeveer 2 uren per dag werk,  in overleg in te vullen. Is zeer geschikt als bijbaantje voor een student.

Bouwcenter Logus biedt:

In onze bouwshop verkopen wij ons assortiment bouwmaterialen. Wij bieden een afwisselende functie waarin alle voorkomende werkzaamheden worden verricht, zoals bijvullen, opruimen en na een inwerkperiode het helpen van klanten. Extra inzet in drukke (vakantie)periodes behoort tot de mogelijkheden.

Als zaterdaghulp in de Bouwshop te Logus Vlissingen ben jij:

Gemotiveerd en bereid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken, klantvriendelijk, en in staat om zelfstandig te werken? Dan is dit een mooie kans om ervaring op te doen, en iets bij te verdienen. Heb je affiniteit met of belangstelling voor de bouw, dan is dat zeker een voordeel.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Christiaan Hage, manager bouwshop/binnendienst, tel. 06-51263984.

Reacties kunnen worden gestuurd aan Jos Janse, HR-manager Logus Bouw- en Afbouwmaterialen, per email naar: werken@dehoop.nl.