06 jul 2018
Kom werken bij BouwCenter Logus! Bekijk onze vacatures!

Bouwcenter Logus Vlissingen maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Eerst leer je het vak van magazijn-/logistiek medewerker in ons grote magazijn met bouwmaterialen In Vlissingen kennen. Naast het laden en lossen van vrachtauto’s help je onze klanten die hun materialen in het magazijn komen ophalen. Dit doe je veelal met een hef- of reachtruck. In sommige gevallen zal je een zak cement of een paar dakpannen moeten tillen. Nadat je bent ingewerkt is het de bedoeling dat je de eerste assistent van het hoofd magazijn wordt. De transportplanning en het aansturen van medewerkers zal hierbij een belangrijk onderdeel zijn van de werkzaamheden. Bij afwezigheid van het hoofd magazijn ben jij diegene die hem vervangt.

Met wie werk je samen?

Je werkt samen in een logistiek team van ongeveer 12 magazijn-/logistiek medewerkers en chauffeurs. Je hebt contacten met de interne verkoopafdelingen en natuurlijk de klanten en chauffeurs van onze leveranciers.

Magazijn/logistiek medewerker Logus Vlissingen / Wie ben jij?

Je heb ervaring in, of bent geïnteresseerd in de wereld van de bouw of bouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een groot magazijn samen te werken met collega’s, maar ook je eigen takenpakket te krijgen. We verwachten dan ook dat je zelfstandig en betrokken bent, maar ook vriendelijk naar onze klanten. Omdat het de bedoeling is dat je op termijn assistent hoofd magazijn wordt, verwachten wij dat je bereid bent om verantwoordelijkheid te dragen en medewerkers aan te sturen. Voor met name de transportplanning is het noodzakelijk dat je gestructureerd en planmatig kan werken en dat je belangstelling hebt voor digitalisering en planningssystemen. Daarnaast vragen wij:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in bouw en/of logistiek
  • Leidinggevende ambities

Wat bieden wij?

Logus staat garant voor een afwisselende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Een brede functie met veel ruimte voor initiatieven
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken in een ervaren en professioneel team

Wil je nadere informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Mike van Belle, hoofd magazijn, tel.nr. 06-41562593, of Ruben Elenbaas, directeur, tel.nr. 06-53967632.