06 jul 2018
Kom werken bij BouwCenter Logus! Bekijk onze vacatures!

Kom werken bij Bouwcenter Logus Zwijndrecht als Verkoper Bouwshop

Achtergrond Bouwcenter Logus Zwijndrecht

Bouwcenter Logus Zwijndrecht is een onderdeel van Logus Bouw- en Afbouwmaterialen, een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Logus Bouw- en Afbouwmaterialen is een dochteronderneming van De Hoop Terneuzen BV, een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Maak het verschil als Verkoper Bouwshop

Bouwcenter Logus zoekt voor haar vestiging in Zwijndrecht een enthousiaste en gedreven, fulltime Verkoper Bouwshop. In deze functie verkoop je samen met enkele collega’s ons assortiment bouwmaterialen vanuit onze bouwshop en adviseer je zowel zakelijke als particuliere klanten. Als Verkoper Bouwshop ben jij de persoon die de in- en verkoop van bouwmaterialen, zoals gevelstenen, dakpannen, hout, en alle bijkomende artikelen ten behoeve van de bouw- en afbouwsector voor zijn rekening neemt.

Ben jij de enthousiaste Verkoper Bouwshop die we zoeken?

Voor deze functie vragen wij een zelfstandige en actieve verkoper met commercieel talent uit de omgeving van de Drechtsteden, met een MBO werk- en denkniveau en ervaring in de verkoop van bouwmaterialen. Je bent flexibel, gedreven en denkt in oplossingen. Je ziet het als een uitdaging nieuwe klanten te werven en bestaande relaties te verdiepen, en je bent mede verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van onze bouwshop. Tevens ben je bereid om op de zaterdagen te werken.

Dit bieden wij jou:
Een zeer afwisselende functie met volop  ruimte voor eigen initiatief
Goede opleidings- en groeimogelijkheden
Een dynamische werkomgeving
Marktconforme arbeidsvoorwaarden
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erwin den Elzen, vestigingsleider, tel. 06-51045761.

Ben jij onze nieuwe medewerker die bovengenoemde functie tot een succes wil maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV t.a.v. Jos Janse, HR-manager Bouw- en Afbouwmaterialen,  per email naar: werken@dehoop.nl.