26 jun 2018
Kom werken bij BouwCenter Logus! Bekijk onze vacatures!

Kom werken bij Bouwcenter Logus-De Hoop Oostburg als Verkoper Bouwshop!

Achtergrond Bouwcenter Logus De Hoop Oostburg

Bouwcenter Logus De Hoop Terneuzen BV maakt deel uit van Logus, een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Logus Bouw- en Afbouwmaterialen is een dochteronderneming van De Hoop Terneuzen BV, een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Maak het verschil als Verkoper Bouwshop

Bouwcenter Logus zoekt een enthousiaste en gedreven Verkoper Bouwshop voor onze vestiging in Oostburg. In deze functie verkoop je samen met enkele collega’s ons assortiment bouwmaterialen vanuit onze bouwshop en adviseer je zowel zakelijke als particuliere klanten. Als Verkoper Bouwshop ben jij de persoon die de in- en verkoop van bouwmaterialen, zoals gevelstenen, dakpannen, hout, en alle bijkomende artikelen ten behoeve van de bouw- en afbouwsector voor zijn rekening neemt. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van de bouwshop.

Ben jij de enthousiaste Verkoper Bouwshop die we zoeken?

Voor deze functie vragen wij een zelfstandige en actieve verkoper met commercieel talent, met een MBO werk- en denkniveau en liefst ervaring in de verkoop van bouwmaterialen. Je bent flexibel, gedreven en denkt in oplossingen. Je ziet het als een uitdaging nieuwe klanten te werven en bestaande relaties te verdiepen, en je bent mede verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van onze bouwshop. Tevens ben je bereid om op de zaterdagen te werken.

Dit bieden wij jou:

  • Een zeer afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief
  • Goede opleidings- en groeimogelijkheden
  • Een dynamische en stimulerende werkomgeving
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Stant van de Voorde, Vestigingsleider, tel. 0117-381753.

Ben jij onze nieuwe medewerker die bovengenoemde functie tot een succes wil maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV t.a.v. Jos Janse, HR-manager Logus Bouw- en Afbouwmaterialen,  per email naar: werken@dehoop.nl.